Diensten

Website maken
Binnen een dag de eerste opzet van je website live. Samen kijken wij naar het doel en de belangrijkste voorwaarden van je website, wij maken een website structuur en doen een zoekwoordenonderzoek, zodat wij aan de slag kunnen met de inhoud.

Lees meer

Website maken

Website optimalisatie
Beter vindbaar zijn binnen zoekmachines door de content op jouw website relevant te maken voor jouw bezoekers. Wij voorzien jouw website van een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en duidelijke pagina indeling. Wij maken een opzet die we samen bespreken en toepassen op je huidige website.  

Lees meer
Social media campagnes
Jouw doelgroep bereiken via social media kanalen. Wij helpen je bij het opzetten van jouw social media campagnes, het maken van een contentkalender en het creëren van je sociale berichten.  

Lees meer
Online media campagnes
Wil jij bezoekers van je website opnieuw benaderen met een nieuwe boodschap of wil jij bezoekers bereiken die geinteresseerd zijn in een bepaald onderwerp? Wij helpen je met het opzetten van online display campagnes en het maken van de juiste materialen.

Lees meer
Offline media campagnes
Zichtbaar en hoorbaar zijn buiten het internet. Wij verzorgen de planning, inkoop en het campagne management van jouw Radio, TV, Print en Outdoor campagnes.

Lees meer
Zoekmachine marketing
Beter gevonden worden in de zoekmachines door tekstuele en technische verbeteringen op jouw site.  Een boost in relevant sitebezoek door de inzet van betaalde zoekmachine marketing. Wij helpen jou en leren jou tegelijkertijd hoe jij het de volgende keer zelf kan doen.

Lees meer