Over ons

We hebben een gemeenschappelijk doel en dat is ondernemers en starters helpen hun bedrijf te laten groeien. Dit doen we door de (online) marketing samen met je op te zetten. Samen, omdat wij erin geloven dat de combinatie van kennis van jouw specifieke vakgebied gecombineerd met onze kennis over online marketing en media voor het beste resultaat zorgt.

MEDIA ADVIES COACHES

Bij Media Advies Coach zijn verschillende advies coaches aangesloten. Elke media advies coach heeft minimaal 10 jaar ervaring in de online marketing en media branche en heeft daarnaast een bewezen ervaring in het opleiden en trainen van onervaren mediaspecialisten.

Mariska Beumer

Media Advies Coach is opgericht door Mariska Beumer. Zij heeft de afgelopen 17 jaar verschillende adverteerders, van klein tot groot, geadviseerd over en begeleid bij hun online en offline media campagnes.
Sinds 2013 mag zij zich officieel registered Digital Marketeer noemen. Naast adviseren heeft Mariska een hands on mentaliteit. Van het inrichten van Google Analytics, het opzetten en uitvoeren van zoekmachine marketing en social media campagnes tot aan het plannen en inkopen van Radio, TV, Print en outdoor campagnes. Mariska is iemand die je van A tot Z helpt en een helicopter view heeft over het hele online marketing en media speelveld.