Zoekmachine marketing

Gevonden worden in de zoekmachines is heel belangrijk om meer bezoekers naar je website te trekken. Hoger getoond worden in de zoekresultaten kan op twee manieren. Via organische of betaalde zoekresultaten. 

Organische zoekresultaten

Organische zoekresultaten zijn resultaten waarvoor niet betaald is. Om hoog in de organische zoekresultaten getoond te worden is het belangrijk dat je website technisch en qua content goed in elkaar zit.

Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van jouw website zodat deze geschikt is voor zoekmachines (SEO) en bij het opzetten van een nieuwe website die zoekmachine bestendig is.

Betaalde zoekresultaten

In veel gevallen zie je dat de eerste resultaten, bij het uitvoeren van een zoekopdracht, advertenties zijn. Deze staan boven de organische zoekresultaten en zijn daardoor zichtbaarder als een zoekopdracht uitgevoerd word. Een betaalde advertentie wordt getoond als hiervoor een campagne is opgezet.

Wij helpen je bij het opzetten en beheren van zoekmachinemarketing campagnes in Google Adwords en Bing. Deze twee zoekmachines worden ingezet in 99% van alle zoekopdrachten.